FORGED, Strana 2
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu. Tento nůž je nepostradatelný pro krájení zeleniny na tenké plátky. Vhodný je též pro krájení a nasekání...
Kuchařský nůž Nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání...
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu. Tento nůž je nepostradatelný pro krájení zeleniny na tenké plátky. Vhodný je též pro krájení a nasekání...
Kuchařský nůž nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání...
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Japonský nůž na zeleninu Forged Sebra s délkou čepele 17,5 cm by určitě neměl chybět v žádné kuchyni, zejména pokud jste milovníci asijských pokrmů. Bez problémů s ním nasekáte...
Řeznický nůž Díky extra dlouhé čepeli je tento nůž vhodný k přípravě a porcování velkých kusů masa. Pro řeznický nůž je charakteristické zaoblení horní části čepele. Jedním...
Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktického řeznického nože, pomocí kterého maso snadno zpracujete a naporcujete. Potrpíte si na zajímavý design? Pak...
Stránka 2 z 3 - 27 položek celkem