Recepty

Trhaný chleba s pestem

Bazalku smíchejte s piniovými oříšky, parmazánem a olivovým olejem a vytvořte pevné pesto. Dochuťte pepřem a solí. Na chléb uhněťte směs spolu s vodou a máslem do pěkné koule a nechte ji 40 minut kynout. Nyní chléb rozválejte na velký plátek a potřete ho pestem. Nyní těsto pevně srolujte a nakrájejte z něj 1,5 cm dlouhé plátky. Ty vložíme do formy na pečení a necháme ještě 30 minut kynout. Chléb pečte v troubě OFYR Pizza Oven 30 minut při 180 stupních. Po upečení chléb rozlámejte na kousky. Dobr...

Borůvková drobenka

Borůvky rozdělte do 4 misek odolných vůči troubě. V jiné míse smíchejte máslo, třtinový cukr, mouku, mandlový prášek a Smokey. Míchejte, dokud nevznikne drobivé těsto. Drobenkou posypte borůvky. Nemusí být rozprostřena rovnoměrně, misky smějí vypadat jako skalnatá krajina. Pizzu postavte na středně silný oheň. Jakmile je trouba důkladně zahřátá, pečte drobenku asi 30 minut, dokud drobenka nezíská lehce zlatavou barvu. Zatímco je drobenka v troubě, smíchejte Poseidon, tvaroh, limetkovou kůru a ...

Ančovičková pizza

Droždí rozpusťte ve vlažné vodě. Mouku dejte na pracovní plochu a uprostřed udělejte malý důlek. Do důlku přidejte olivový olej, sůl, cukr a vodu s droždím a uhněťte hladké těsto. Těsto přikryjte kuchyňskou utěrkou. Nechte na teplém místě a těsto nechte 1,5 hodiny kynout. Nejlepší je připravit těsto den předem. Těsto zabalte do potravinářské fólie a uložte ho do lednice, dokud ho nebudete chtít použít. Těsto rozválejte těsně předtím, než se chystáte pizzu péct. Použijte trochu mouky navíc, aby...

3 položek celkem
Zpět do obchodu