Nože FORGED SEBRA
Řada Sebra má oproti ostatním řadám Forged velmi výrazný vzhled. Pro výrobu rukojeti je použito tmavé dřevo, které pochází z Afriky. Zde je známé pod názvem Dalbergia melanoxylon a v africkém překladu je to Sebra. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple, což dodává noži velmi příjemný a přirozený vzhled. V kombinaci s ručně kovanou čepelí a decentním červeným detailem na rukojeti je řada Sebra skutečně vyjímečná. Jinými slovy, s touto řadou získáte do vaší kuchyně robustní a velmi stylovou sérii nožů.
Značky
Malý, lehký nůž s úzkou čepelí. Tento nůž se používá hlavně k loupání ovoce a zeleniny, a pro menší a praktické krájení.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Tento nůž je speciálně navržen pro vykosťování masa a drůbeže. Vykosťovací nůž má dlouhou, štíhlou čepel, díky které lze snadno řezat podél kosti.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Japonský nůž na zeleninu Forged Sebra s délkou čepele 17,5 cm by určitě neměl chybět v žádné kuchyni, zejména pokud jste milovníci asijských pokrmů. Bez problémů s ním nasekáte...
Nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání bylinek.
Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel, která snižuje odpor a přilnavost při krájení masa nebo ryb. Ideální pro porcování pod úhlem.
Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktického řeznického nože, pomocí kterého maso snadno zpracujete a naporcujete. Potrpíte si na zajímavý design? Pak...