FORGED nože, Strana 5
Značky
Univerzální nůž Menší verze kuchařského nože. Ideální pro krájení zeleniny nebo menších kousků masa. Díky úzké čepeli dokáže řezat velmi přesně.
Sekáček Ke krájení a sekání hrubších kusů masa a zeleniny nebo pro snadné porcování drůbeže. Díky své hmotnosti a zaoblení čepele lze sekáček použít i pro nasekání bylinek či na...
Ke krájení a sekání hrubších kusů masa a zeleniny nebo pro snadné porcování drůbeže. Díky své hmotnosti a zaoblení čepele lze sekáček použít i pro nasekání bylinek či na tvrdší...
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu je ručně kovaný nůž s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z luxusního kořenového dřeva....
Kuchařský nůž řady VG10, která se díky japonské oceli VG10 řadí mezi světovou špičku mezi noži.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....
Univerzální nůž Menší verze kuchařského nože. Ideální pro krájení zeleniny nebo menších kousků masa. Díky úzké čepeli dokáže řezat velmi přesně.