FORGED nože, Strana 4
Značky
Nůž na chleba Dlouhá a zoubkovaná čepel je pro krájení chleba nebo koláče nepostradatelná. Ideální i pro krájení větší zeleniny nebo ovoce jako je například ananas.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....
Japonský nůž na zeleninu Forged Sebra s délkou čepele 17,5 cm by určitě neměl chybět v žádné kuchyni, zejména pokud jste milovníci asijských pokrmů. Bez problémů s ním nasekáte...
Nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání bylinek.
Řeznický nůž Díky extra dlouhé čepeli je tento nůž vhodný k přípravě a porcování velkých kusů masa. Pro řeznický nůž je charakteristické zaoblení horní části čepele. Jedním...
Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel, která snižuje odpor a přilnavost při krájení masa nebo ryb. Ideální pro porcování pod úhlem.
Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktického řeznického nože, pomocí kterého maso snadno zpracujete a naporcujete. Potrpíte si na zajímavý design? Pak...