FORGED nože, Strana 3
Značky
Tento nůž je speciálně navržen pro vykosťování masa a drůbeže. Vykosťovací nůž má dlouhou, štíhlou čepel, díky které lze snadno řezat podél kosti.
Vidlice na maso Vidlice slouží k udržení masa nebo drůbeže na místě během řezání (krájení pod úhlem). Ideální v kombinaci s porcovacím nožem.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu. Tento nůž je nepostradatelný pro krájení zeleniny na tenké plátky. Vhodný je též pro krájení a nasekání...
Kuchařský nůž Nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání...
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu. Tento nůž je nepostradatelný pro krájení zeleniny na tenké plátky. Vhodný je též pro krájení a nasekání...
Kuchařský nůž nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání...