FORGED nože, Strana 2
Značky
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Porcovací nůž Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel, která snižuje odpor a přilnavost při krájení masa nebo ryb. Ideální pro porcování pod úhlem.
Vykosťovací nůž Tento nůž je speciálně navržen pro vykosťování masa a drůbeže. Vykosťovací nůž má dlouhou, štíhlou čepel, díky které lze snadno řezat podél kosti.
Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel, která snižuje odpor a přilnavost při krájení masa nebo ryb. Ideální pro porcování pod úhlem.